KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ

ESPEN LLL Programının Amacı:

Doktorların ve diğer sağlık çalışanlarının (diyetisyen, eczacı, hemşire vb) internetten on-line ve yapılacak kurslara katılım yoluyla eğitim alarak, puan toplamasını ve sonunda Klinik Nütrisyon alanında ESPEN diploması kazanmasını hedefleyen bir programdır. Toplam 120 konudan oluşan bir eğitim aktivitesidir ve bunların 90 tanesi şu anda ESPEN-LLL web sitesinde on-line olarak hazırdır. Bu sitede bir konuyu tamamlamak için, içeriği okumak, klinik olguyu, “self assessment” değerlendirmeyi ve “grading quiz”i yapmak gerekir. Bütün bunlardan sonra bitirilen konuya ait kursa katılma şansı elde edilir.

KEPAN’ın ESPEN ile yaptığı anlaşma sonucu 3 senedir canlı kurslar Türkçe olarak yapılabilmektedir.

Her konuda on-line eğitimden 3-5 ve kurstan da 3 puan kazanma olanağı vardır. 120 puana (100 puan eğitimlerden + 20 puan son sınavdan) ulaşıldığında ESPEN Klinik Nütrisyon Diploması almaya hak kazanılır (daha fazla bilgi için: http://lllnutrition.com/mod/resource/view.php?id=213).

 

Kursa katılacaklar için kılavuz:

1. http://www.lllnutrition.com/ adresine giderek kayıt yaptırın.

2. Bu kayıt sırasında tanımlayacağınız “username” ve “mail adresini” değiştirmeyin. Sizinle ilgili tüm puanlar bu şekilde hesabınıza kaydedilecektir.

3. Katılacağınız Türkçe kurs puanlarının hesabınıza kaydedilmesi için, kursa katılmadan önce yukarıdaki web adresinden “login” olarak, katılacağınız konunun web uygulamasını tamamlamanız gerekmektedir (Bazı konuların Türkçe metinleri web sitemizde vardır).

4. Kurs sırasında dolaştırılacak olan kayıt listesine bilgilerinizi (e-mail, kullanıcı adı, meslek vb) doğru olarak ve eksiksiz girmeniz, kurs değerlendirme formunu doldurarak teslim etmeniz gerekmektedir.