KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ
KEPAN Derneği olarak ESPEN LLL Komitesi ile yaptığımız görüşmeler sonucu, 27 - 31 Mart tarihlerinde Antalya Gloria Kongre Merkezi’nde yapacağımız Ulusal Kongremiz sırasında bizim için özel bir TTT (Teach The Teachers) kursu düzenlemeyi kabul ettiler.

Bu kursa katılarak ESPEN T-LLL belgesinin edinilmesinin, ESPEN’in kabul ettiği bir öğretmen olarak onların düzenlediği kurslarda görev alabilme şansını yakalamanın yanı sıra pek çok yararı olacağı muhakkaktır. Daha önce ESPEN Kongreleri dışında başka hiç bir ülkede yapılmayan bu kursun bizim için önemli bir şans olduğunu düşünüyoruz.

TTT kursuna katılım için gerekenleri ve orjinal davet mektubunu aşağıda görebilirsiniz. Ancak önemli gördüğüm birkaç noktayı vurgulamak isterim.

 - Aday KEPAN üyesi olmalı,
 - ESPEN-LLL websitesine kayıt olarak, orada bazı aktivitelerden puan toplamiş olmalı (katıldığı ve belgesini sunacağı canlı kursun on-line aktivitesini mutlaka tamamlamış olmalı),
 - En az bir kursa katılarak, buradan aldığı diploması olmalı (Yine bize özel olarak, bizim yaptığımız Türkçe canlı kursların diplomasını da kabul edecekler),
- Başvurular aday tarafından 28 Şubat'a kadar direk ESPEN LLL Komitesine yapılacak,
- Kurs ve sonundaki test İngilizce olacak.



 
Kursa başvuruda gereken tavsiye mektubu için Derneğimiz Genel Sekreteri Dr. Mehmet Uyar'a elektronik posta ile başvurmanız yeterlidir (mehmet.uyar@ege.edu.tr).

Saygılarımla,
Dr. R. Haldun Gündoğdu
KEPAN Derneği Başkanı

Haber Arşivi