KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ

Sayın Üyemiz,

20 Ocak 2024 tarihinde yapılan Olağanüstü genel kurul toplantısında tüzük değişikliği yapılmıştır. Değişen tüzük maddelerimizden olan “Derneğe Üye Olma Hakkı” ile ilgili olarak, web sayfamızda üyelik ile ilgili başvuru alt yapısı güncellenerek, üye olmak için başvurular başlamıştır.

Yeni tüzüğümüze göre;

Derneğimize, T.C. vatandaşı olan; Tıp doktoru, Diyetisyenler, Hemşireler ve Eczacılar bu derneğe üye olabilir.

İki tip üyelik başvurusu yapılabilmektedir.

 

1.ASİL ÜYELER

Asil üyelik için, uzmanlık eğitimini tamamlamış Tıp Doktorları ve lisansüstü eğitimini tamamlamış, Eczacılar, Hemşireler ve Diyetisyenler başvurabilmektedir. Asil üyelik başvurusu için, üyelik aidatı-üyelerin giriş aidatı 200 TL senelik aidatları ise yine 100 TL’dir.

 

2.ADAY ÜYELER

Aday üyelik için, uzmanlık eğitimini, tamamlamamış tıp doktorları, lisansüstü eğitimini tamamlamamış eczacılar, diyetisyenler ve hemşireler başvurabilir. Aday üyeler  giriş aidatı ve senelik aidat ödemez. Genel kurula katılmak ve oy kullanmak dışında derneğin tüm faaliyetlerine katılabilirler.

 

Üye kayıtlarının başlamasını takiben üyelik için yapılan başvurularda;

Yukarıda yer alan tüzük maddelerinde belirtilen şartlara haiz olmadığı halde Asil Üyelik başvurusu yapıldığı görülmüştür. Bu üyelerin yanlış beyandan dolayı, asil üyelikleri kabul edilememektedir. Bu konuda mağduriyet yaşanmaması için, belirtilen hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

                                                          

KEPAN Derneği Yönetim Kurulu

 

Haber Arşivi