KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ

Değerli Meslektaşlarımız,

Klinik Enteral ve Parenteral Nütrisyon Derneği (KEPAN) olarak, Yunan Tıbbi/Klinik Nütrisyon ve Metabolizma Derneği (GrESPEN), Güney Afrika Parenteral ve Enteral Nütrisyon Derneği (SASPEN), Sırbistan Ulusal Klinik Nütrisyon Derneği işbirliğiyle (NUPENS), Slovenya Klinik Beslenme Derneği (SZKP), Polonya Parenteral ve Enteral Beslenme Derneği (POLSPEN), Çek Klinik Beslenme ve Yoğun Metabolik Bakım Derneği (SKVIMP), Ukrayna Parenteral ve Enteral Beslenme Derneği (USPEN), Tunus Anestezi, Analjezi ve Yoğun Bakım Derneği (STAAR) ile birlikte sizleri NutriUpdate Yetişkin Beslenme Sanal Toplantısı’na katılmaya davet ediyoruz.

NutriUpdate, klinik beslenme alanında uzman bir grup tarafından geliştirilen çok uluslu bir programdır. Bu program Baxter tarafından kısıtlama olmaksızın desteklenmektedir.

Siz de bu toplantının bir parçası olmak istiyorsanız lütfen www.nutriupdate.com adresini ziyaret ederek ücretsiz kayıt yaptırın. NUTRIUPDATE Yetişkin Beslenmesi Sanal Toplantısı 6 Aralık 2023 Çarşamba günü 15:00 - 18:20 (Türkiye Yerel Saat Dilimi) arasında gerçekleştirilecektir. Ortak oturumlarda Türkçeye çeviri yapılacaktır.

NUTRIUPDATE Yetişkin Beslenmesi Sanal Toplantısı’nda görüşmek dileğiyle KEPAN Derneği Yönetim Kurulu

Haber Arşivi