KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ
KEPAN Derneği’nin 17 Mart 2023 tarihinde yapılan seçimli olağan genel kurulu, seçim aşamasında gelen itirazlar üzerine tatil edilmiş ve yeni bir gündem oluşturularak düzenlenecek genel kurul tarihinin sizlere bildirileceği ifade edilmişti.

Bazı üyelerimizin, TC kimlik numaraları veya güncel adreslerinin olmaması nedeniyle DERBİS kayıtlarında üye olarak yer alamadıkları bilinmektedir. Üyelerimizin düzenlenecek seçimli genel kurulda sıkıntı yaşamaması için e-devlet üzerinden KEPAN Derneği üyeliklerini kontrol etmelerini, bir eksiklik söz konusu ise durumu 15 Nisan 2023 tarihine kadar info@kepan.org.tr adresine bildirmelerini rica ediyoruz. Geçmişte üyelik için başvurmuş olmasına karşın, kendilerini e-devlet üzerinden KEPAN üyesi olarak bulamayanların  isim, TC kimlik numarası ve güncel adreslerini bildirmeleri ile DERBİS bildirimleri tamamlanacak ve oy kullanma hakları olacaktır.

15 Nisan 2023 tarihinden sonra yapılan bildirimlerin dikkate alınamayacağını ve bu tarihli üye listesi esas alınarak seçim sürecinin tamamlanacağını üyelerimize duyururuz.

KEPAN Derneği Başkanlık Divanı

Haber Arşivi