KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ

18 Şubat 2017 tarihinde Kaya İzmir Thermal & Convention'da KEPAN & TÜKED Eczacılarla Buluşuyor” toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiyenin farklı bölgelerinden olmak üzere, Kamu Hastanelerinde, üniversite hastanelerinde, özel hastanelerde ve Kamu Hastaneler Kurumu’nun Birlikleri’nde çalışan eczacılardan toplam 102 eczacı katılmıştır.

KEPAN Başkanı Prof. Dr. Sadık Kılıçturgay ve TÜKED Başkanı Eczacı Mustafa Gönen tarafından açılan toplantıda Türkiye’de ONCA Projesi ve malnütrisyonla ilgili güncel bilgiler paylaşılarak nütrisyonel desteğin sağlanmasının önemi üzerinde durulmuştur. Prof. Dr. Hülya Sungurtekin, Prof. Dr. Murat Gündüz ve Doç. Dr. Ecz. Kutay Demirkan’ın sunumlarıyla birlikte parenteral nütrisyonun tüm detaylarıyla konuşularak tartışıldığı toplantıda bilimsel verilerin yanında, eczacıların günlük pratiklerinde yaşadıkları sorunlara da ışık tutulmuştur. Doç. Dr. Ecz. Kutay Demirkan ve Ecz. Gülgün Altınok tarafından yönetilen “Söz Sizde” bölümünde özellikle eczacılar yaşadıkları sorunları ve deneyimlerini paylaşarak kendilerini ifade etme ve farklı uygulama örnekleri hakkında bilgi edinme fırsatı bulmuşlardır. Oldukça interaktif geçen toplantı, katılımcıların büyük beğenisi ile tamamlanmıştır.

KEPAN ve TÜKED işbirliği ile gerçekleşen bu toplantılar nütrisyon alanında doğru uygulamaları güçlendirmesi ve ilgili tüm branşlar arasındaki iletişim ve desteği arttırması açısından büyük önem taşımakta ve devam etmesi planlanmaktadır.

Program için lütfen tıklayınız.

 

Haber Arşivi